O locatie de botez de vis, pe malul lacului – Mogosoaia Lake View
O locatie de botez de vis, pe malul lacului

Familia si prietenii apropiati merita cel mai bun tratament. Iar cand vine vorba si de botezul copilului tau trebuie neaparat sa il transformi intr-un eveniment memorabil.
Pentru petrecerile de botez cu multi copii invitati, salile de evenimente Mogosoaia Lake View pot incadra facil zone de joaca destinate celor mici, gonflabile si trambuline. Totul spre deliciul copiilor, dar si al parintilor care vor petrece dupa bunul plac. Totodata, amenajam spatiul exterior la cerere cu arii dedicate de joaca.
Albumul de botez va incadra cu siguranta amintiri foto unice si spectaculoase pe care le veti revedea ulterior impreuna cu copilul. Pentru ca Mogosoaia Lake View pune la dispozitie un cadru aparte de botez, sali de evenimente confortabile si spatioase, pontoane pe lac si servicii de cea mai inalta calitate. Totul intr-o locatie de evenimente de vis in Bucuresti.

botez

In plus, beneficiezi de manager de eveniment (event manager) din partea locatiei.

Si nu uita ca locatia dispune de bucatarie proprie, asa incat invitatii tai vor fi tratati cu preparate deosebite. Avantaje: selectie larga si variata de produse; servirea preparatelor calde la temperatura potrivita chiar daca in organizarea nuntii apar decalaje, conditii optime de stocare si de alimentare pe parcursul evenimentului.

Contact