Evenimete corporate – Mogosoaia Lake View
Evenimete corporate

Salile Lake View se adapteaza perfect nevoilor tale de afaceri.. Beneficiezi de o locatia de evenimente unica, in imediata apropiere a zonei de nord a capitalei.
La numai un kilometru distanta de Bucuresti, dotate cu sistem de izolare fonica de exceptie, acces Internet wireless gratuit si respectand cele mai inalte norme de protectie impotriva incendiului, salile de evenimente Mogosoaia Lake View vin in intampinarea oricarui tip de solicitare. Cele doua sali de evenimente pot deservi in paralel acelasi eveniment de business – o sala dedicata conferintei, o sala dedicata timpilor de masa, socializare si relaxare.

In plus, beneficiezi de parcare spatioasa si de suport tehnic profesional, care va asigura succesul evenimentului tau corporate. Pontoanele exterioare cu iesire la lac vor reprezenta zone de atractie pentru fumatori in pauzele de coffee break.

Iar daca evenimentul corporate reprezinta o petrecere a companiei, gradina proprie poate deservi o gama larga de activitati outdoor de tip teambuilding: baruri si mese exterioare, preparate traditionale, decoratiuni in tematica evenimentului.

In plus, personalul de organizare de la Mogosoaia Lake View va sta la dispozitie pe intreg parcursul evenimentului.

Contact