Locatie de nunta ideala – Mogosoaia Lake View
Locatie de nunta ideala

Daca esti in cautarea unei locatii de nunta care sa intruneasca toate exigentele, Mogosoaia Lake View este alegerea potrivita. Locatia dispune de doua sali de evenimente cu capacitati de 100-180 persoane si respectiv 180-250 persoane.


De ce sa nu ai tot ce iti doresti la dispozitie de la locatia ta de nunta? Imagineaza-ti salonul de evenimente pe marginea lacului, cu arhitectura moderna si cel mai inalt grad de confort si rafinament. Cu iesire catre lac, cu gradina proprie pentru nunta in natura si cu acces la pontoane pentru ca petrecerea se extinde in aer liber. Deoarece nu trebuie sa renunti la nimic pentru nunta de vis, la Mogosoaia Lake View.

Asadar daca vrei o locatie de nunta memorabila in apropiere de Bucuresti, iti surade ideea unei nunti in aer liber insa vrei si confortul oferit de o sala de nunta spectaculoasa, te asteptam sa ne vizitezi.

Pentru ca o nunta in aer liber pe marginea lacului va impresiona si cele mai rafinate gusturi. Facilitatile locatiei, printre care se afla arcadele florale, leaganele decorative, pontoanele de nunta, sunt toate incluse in oferta standard Mogosoaia Lake View. Iar acest aspect reprezinta visul oricarui fotograf de nunta.

Profita acum si de panourile florale de intampinare (welcome) de la Mogosoaia Lake View fara costuri aditionale. Asortandu-le cu aranjamente florale pentru nunta si decoratiuni specifice, evenimentul vostru va deveni unul memorabil in cea mai frumoasa locatie de nunta din zona Bucuresti.

IMG-20180825-WA0037
IMG-20180825-WA0047


Gusturile invitatilor la nunta vor fi incantate de preparatele bucatariei proprii, asa incat nu este necesar sa apelezi la un furnizor de catering. Care sunt avantajele bucatariei proprii?

  • Selectie larga si variata de produse.
  • Servirea preparatelor calde la temperatura potrivita chiar daca in organizarea nuntii apar decalaje.
  • Conditii optime de stocare si de alimentare pe parcursul evenimentului.

Si nu uita de oportunitatile unei sedinte foto de nunta pe cinste la Mogosoaia Lake View – gradina proprie, ponton pe lac, arhitectura salii de evenimente se adauga proximitatii Palatului Brancovenesc, unde aveti posibilitatea de a realiza sedinta foto, trash the dress, si desigur cununia religioasa la biserica palatului. La doar cativa pasi distanta de Mogosoaia Lake View.

Ai la dispozitie si un event planner personal, care va avea grija de toate detaliile, pentru a fi siguri ca iti livram o experienta de nunta minunata si ca beneficiezi de suportul dedicat necesar.

Contact