Testimoniale – calitatea – Mogosoaia Lake View
Testimoniale – calitatea

Vreau sa le mulțumesc tuturor persoanelor ce au contribuit la evenimentul nostru de pe 16 Septembrie , o data cu adevărat memorabila atât pentru noi cât și pentru invitații noștri , un local de nota 10000++ , faptul ca acesta este amplasat chiar pe marginea lacului Mogoșoaia da încă o nota de elegantă și rafinament . Mancarea ,"demențială" dpdv atât al gustului cât și al aspectului , servirea ireproșabila. Va mulțumim și cu siguranța vom reveni și cu alte evenimente fericite din viața noastră!!! Va îmbrățișăm cu mult drag !!

Georgiana Valentina

O locatie superba in plina dezvoltare, servicii de calitate, mancare buna si o echipa de profesionisti. La fel cum am spus tuturor celor care ne-au intrebat sau nu, din punctul nostru de vedere, locatia are foarte mult de castigat si cu Events Managerul, Alexandra, care ne-a ajutat cum a putut mai bine in organizarea botezului bebelului nostru, de la cele mai mici detalii pana la cele de baza si esentiale in organizarea evenimentului perfect. Mutumim frumos pentru tot! O sa apelam cu incredere si pentru urmatorul eveniment important!!!

Alexandru Faina

Locatie minunata. Noi am organizat aici botezul micutei noastre, si totul a iesit perfect. multumiri maxime Alexandrei, care ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

Recomand cu caldura locatia si echipa!

Eduard Alexandru Piciorus

O locație superba, oameni minunați și un personal calificat la standarde europene. Mulțumim mult d-lui Ionuț și d-nei Roxana pentru amabilitatea și promptitudinea dumnealor.

Steli Dinica

Super organizare !Dinu Nicoleta

Locatia ideala pentru o nunta de vis, la marginea lacului.

Delia Duca Iliescu

Superb!

Purcarescu Camelia Elena