Organizarea unui eveniment corporate

Organizarea unui eveniment corporate

Lucrurile sunt destul de complexe cand vine vorba de organizarea de evenimente tip corporate. Sunt mai multe aspecte care trebuie sa fie luate in considerare in procesul de planificare si organizare:

 • Tipul evenimentului: conventie, conferinta, lansare de produs, training, workshop, petrecere pentru angajati, team building etc.
 • Numarul de participanti. Acesta va avea un impact in alegerile ulterioare.
 • Chiar daca pe parcursul procesului de organizare vor exista unele modificari, un buget cu principalele cheltuieli este necesar a fi schitat.
 • Locatia. Alegerea locatiei este poate cea mai importanta decizie cand vine vorba de organizarea unui eveniment. Realizati o lista cu criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca locatia ideala astfel incat sa simplificati procesul.
 • Durata si programul evenimentului. Pentru bunul mers al evenimentului este necesara stabilirea duratei, dar si a unui timeline. Astfel, in ziua evenimentului, fiecare va sti ce are de facut.
 • Amenajarea locatiei pentru eveniment. Amenajarea este dictata de tipul de eveniment. De exemplu, se va face aranjarea tip clasa pentru traininguri, tip careu sau U pentru a incuraja dezbaterea intre participanti daca tipul evenimentului o cere, cocktail pentru o lansare de produs, banchet pentru o petrecere pentru angajati, etc.
 • Un alt detaliu important este decorul. Acesta va fi stabilit in functie de tipul evenimentului si de buget.
 • Este ideal sa alegeti o locati cu bucatarie proprie. Astfel, nu veti avea nevoie de inca un furnizor. Complexitatea serviciilor gastronomice necesare depinde de tipul de eveniment si de durata acestuia. Puteti avea nevoie doar de gustari, cafea si ceai (coffee break) sau puteti necesita un meniu complex cu mai multe feluri de mancare. Luati in considerare cand stabiliti meniul ca puteti avea persoane cu alergii, vegetariene sau in alte situatii care le impiedica sa manance un anumit aliment (religie etc).
 • Spatiul locatiei pe care ati ales-o ar trebui sa fie adaptabil. In functie de eveniment, poate fi nevoie de aparatura de proiectie, sonorizare, monitoare si altele.
 • Este ideal ca locatia selectata sa dispuna de parcare pentru a deservi participantii.
 • Zone si activitati de relaxare. Va doriti in mod cert ca evenimentul corporate sa fie un succes. In acest sens trebuie sa includeti in program si momente de relaxare si destindere. O locatie cu gradina, in natura, sau cu vedere catre apa, va avea efectul scontat.

La Mogosoaia Lake View, salile sunt spatioase si adaptabile aproape oricarui tip de eveniment. In plus, veti beneficia si de consultanta organizatorului nostru de evenimente, de bucatarie proprie, parcare si gradina cu pontoane la lac. Va asteptam!