Petrecerea de Craciun a companiei

Petrecerea de Craciun a companiei

In ultimii ani au aparut si in Romania petrecerile organizate de companie pentru angajati. Acestea sunt un prilej bun pentru cresterea coeziunii in cadrul echipelor. În acelasi timp, este incurajata si comunicarea intre departamente, esentiala pentru bunul mers al firmei.

Poate cea mai frecvent intalnita este Petrecerea de Craciun. I unele firme este organizata chiar la sediu. Însa o varianta si mai buna ar putea sa fie alegerea unei locatii externe. De ce? Noi iti oferim in continuare cateva motive:

  • Spatiul. Oricat de mare ar fi sala de conferinte sau spatiul de lucru, este dificil ca acestea sa acomodeze o petrecere cu toti angajatii firmei si eventual familiile acestora fara sa dea activitatea peste cap.
  • Organizarea unei astfel de petreceri necesita timpul si atentia cuiva si resurse tehnice suplimentare. Locatiile de evenimente au de cele mai multe ori un event planner care poate prelua aceasta responsabilitate si beneficiaza de cele necesare din punct de vedere tehnic pentru a acomoda evenimentul.
  • Curatenia post-eveniment. Dupa terminarea unui eveniment, locul ales trebuie sa fie adus la starea initiala. În cazul unei petreceri la sediul firmei, acest lucru poate sa dureze foarte mult si sa necesite resurse suplimentare. Alegerea unei locatii externe te-ar scuti de grija asta.
  • Cadrul informal. Ideea unei Petreceri de Craciun este ca angajatii sa se relaxeze, sa se simta bine, sa se cunoasca mai bine si sa comunice. Cel mai bine ar putea sa faca asta intr-un cadru informal, in afara biroului.
  • Distractia. O locatie externa poate sa ofere mai multe feluri de entertainment, cu atat mai mult daca beneficiaza de un spatiu exterior.

Daca vrei sa organizezi o Petrecere de Craciun pentru compania ta si nu ai ales inca o locatie, consultantii nostri te asteapta la Mogosoaia Lake View.