Summer Office Party

Summer Office Party

Summer office party, la fel ca in cazul Christmas office party, este un obicei adus de corporatiile care si-au deschis filiale in tara noastra. O astfel de petrecere de vara pentru angajati nu este tocmai usor de organizat, mai ales daca vorbim de o companie cu un numar mare de angajati. Daca ai primit responsabilitatea de a organiza aceasta petrecere, avem cateva sfaturi care sa simplifice lucrurile.

  • Intreaba de la inceput care este suma maxima in care te poti incadra si construieste un buget dupa ce te documentezi in prealabil de ce furnizori ai nevoie si care sunt preturile medii practicate pe piata.
  • Alege cu atentie data. Evita luna august deoarece este o luna a concediilor si risti ca numarul de participanti sa fie mic. Ideala este prima decada a lunii iunie pentru ca inca nu incepe vacanta de vara a copiilor si, prin urmare, angajatii nu sunt plecati la randul lor in vacante. In plus, luna iunie nu este una caniculara.
  • Fa un plan in etape sub forma unui tabel GANTT cu toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi. Nu lasa sa se aglomereze totul in ultimele zile.
  • Alege locatia cu atentie. Fiind vara este esential sa existe un spatiu exterior generos, dar si interior pentru cazul in care ploua sau este canicula. Asigura-te ca locatia are toate facilitatile necesare: aprobare ISU, bucatarie proprie, parcare pazita sau ingradita, etc.
  • Pentru ca ideea unei astfel de petreceri este ca angajatii sa se destinda intr-un cadru informal, alege tematica si meniul in consecinta. Un meniu fine dining nu este tocmai potrivit. Ideal ar fi sa alegi un meniu de tip bufet suedez la care sa se adauge eventual si gratar in aer liber. Pentru desert poti alege un candy bar pentru ca in felul acesta angajatii vor avea de ales din mai multe selectii de dulciuri. Nu uita de persoanele cu restrictii alimentare cand stabilesti meniul.
  • Gandeste o serie de activitati in aer liber si nu numai, mai ales daca angajatii vor veni cu familiile lor si, implicit, cu copiii. De exemplu poti opta pentru cabina foto, caricaturist, animatori pentru copii, reprezentatie de magie, show de dresaj canin, etc. Tot la categoria entertainment ( distractie ) intra si muzica, foarte necesara la o petrecere. Varianta cea mai simpla ar fi sa alegi un DJ. Vei acoperi mai multe genuri muzicale in acest fel. Poti insa considera si un band de muzica live daca bugetul alocat evenimentului iti permite.

Pentru o petrecere reusita, vino la Mogosoaia Lake View! La noi salile sunt spatioase si configurabile, iar spatiul exterior poate acomoda un numar mare de participanti. Locatia noastra dispune de gradina cu iesire la lac si pontoane, ceea ce va asigura ambianta relaxata pe care o cauti. Nu in ultimul rand, iti asiguram consultanta unui specialist astfel incat sa organizezi o petrecere pe care colegii tai nu o vor uita prea curand. Te asteptam!