Alegerea fotografului si videografului

Alegerea fotografului si videografului

Nunta si botezul sunt momente cu o incarcatura deosebita in viata unui cuplu. In mod firesc, va veti dori sa imortalizati fiecare clipa. Alegerea fotografului si videografului este una dintre cele mai importante decizii cand vine vorba de organizarea unui astfel de eveniment. Ce ar trebui sa luati in considerare cand luati aceasta decizie?

Tarife

Documentati-va ce tarife au furnizorii din domeniu si ce ofera pentru tarifele respective. Veti constata ca acestea variaza foarte mult in functie de ce servicii va doriti, dar si de notorietatea fotografului, respectiv a videografului (furnizorului de servicii video). Stabiliti impreuna ce asteptari aveti si rezervati-va timp pentru documentare astfel incat sa gasiti varianta cea mai buna pentru voi.

Portofoliu

Majoritatea fotografilor si videografilor au website si / sau pagina de Facebook si Instagram, unde publica mostre din activitatea lor. Astfel, veti putea vedea daca stilul de fotografie, filmare, montaj, editare corespunde cu ceea ce va doriti voi.

O singura echipa foto si video

Exista furnizori care acopera atat partea de fotografie, cat si cea de video. Este ideal daca veti gasi un astfel de furnizor care sa va indeplineasca cerintele. Va simplifica lucrurile si pentru voi si pentru organizatorul de evenimente si probabil va furniza o reducere de pret.

Aceeasi echipa pentru nunta / sedinta foto logodna / sedinta foto "trash the dress"

Daca pe langa pozele si filmarile de la nunta vreti sa faceti o sedinta foto pentru logodna sau/si o sedinta foto "trash the dress", care a devenit foarte populara in ultimul timp, ideal ar fi sa folositi acelasi furnizor. Pe langa faptul ca nu veti fi nevoiti sa cautati pentru fiecare sedinta alt furnizor, exista posibilitatea sa obtineti extra reduceri.

Nu amanati decizia prea mult!

Unii furnizori au datele rezervate in avans si pentru unul sau doi ani, iar daca va doriti un anumit fotograf, nu amanati pe ultimul moment sa ii contractati serviciile.

La Mogosoaia Lake View avem parteneriate cu cei mai buni furnizori din toate ariile relevante pentru organizarea de evenimente. Astfel, pentru evenimentele organizate la noi, ne putem ocupa de toate detaliile, inclusiv de alegerea fotografului / videografului. Va asteptam la saloanele noastre de pe marginea apei!