Alegerea invitatiilor de eveniment

Alegerea invitatiilor de eveniment

Ati decis sa faceti pasul cel mare? Sau a sosit momentul sa il crestinati pe cel mic? Ati ales data, biserica, locatia? E timpul sa ii invitati pe cei dragi sa ia parte la momentul vostru special. Alegerea invitatiilor poate parea simpla, cu atat mai mult cand exista atat de multi furnizori. Dar, tocmai aceasta diversitate va face alegerea mai grea. Ce faci in acest caz? Avem cateva sugestii.

  • Inainte de orice, decideti daca veti utiliza invitatii tiparite sau va limitati la invitatii electronice. In ultima vreme mijloacele de comunicare electronica au luat locul celor traditionale. Puteti opta asadar pentru o varianta ecologica si economica (invitatia electronica transmisa pe email, whatsapp etc) sau pentru varianta romantica, traditionala (varianta tipatita). Sau de ce nu, pentru ambele.
  • Intocmiti o lista definitiva cu invitatii. In acest fel veti simplifica procesul nu doar cu invitatiile in sine, dar si cu alte aspecte ce tin de locatie, meniu, marturii, etc. Media numarului de participanti este uzual de 80% din invitati.
  • Atat cat va permite timpul, incercati sa va informati despre cat mai multi furnizori, ce preturi practica, ce servicii ofera. Astfel, o sa va dati seama care sunt preturile medii ale pietei si veti putea sa va faceti si un buget orientativ.
  • Cand va decideti asupra furnizorului, luati in considerare daca se ocupa si de trimiterea invitatiilor. Asta va va castiga timp pretios. Un alt plus ar fi daca se ocupa si de meniuri, place card-uri, plicuri pentru bani si numere de masa. Veti rezolva mai multe lucruri cu un singur furnizor.
  • Alegeti un design si o culoare care sa se potriveasca cu tematica evenimentului, aranjamentele florale si decorul de la locatie. Este un detaliu care nu va trece neobservat.
  • Incercati sa inlocuiti textul standard al unei invitatii cu unul personalizat pentru fiecare familie pe care o invitati. Asta ii va face sa se simta speciali.
  • Nu in ultimul rand, ascultati-va instinctul referitor la model si designul invitatiilor.

Va asteptam la Mogosoaia Lake View sa organizam impreuna cele mai frumoase evenimente, pe marginea lacului! Noi va putem oferi consultanta si sfaturi pretioase in toate aspectele ce tin de organizarea unui eveniment perfect.