Alegerea meniului pentru eveniment

Alegerea meniului pentru eveniment

Meniul de nuntă, botez, pentru un eveniment privat sau corporate este una dintre cele mai importante componente ale unui eveniment de succes. Oamenilor le place să mănânce calitativ. Astfel, este esențial ca meniul pe care îl alegi pentru evenimentul tău să fie pe gustul tuturor invitaților.

În ultimii ani, meniurile tradiționale au fost înlocuite treptat de meniuri mult mai sofisticate, din categoria fine dining. Cu toate acestea, poți avea invitați care să nu fie familiarizați cu acest tip de mâncare și care să prefere mancarea tradițională. În acest caz, dacă nu vrei să alegi între cele două variante și vrei să mulțumești pe toată lumea, poți opta pentru un meniu care să le îmbine.

În ceea ce privește numărul de feluri, acesta ar trebui adaptat la tipul evenimentului (nuntă, botez, aniversare, corporate) și la durata acestuia. Pentru o nuntă poți alege spre exemplu un meniu cu antreu, pește, sorbeto, sarmale, friptură și tort. Pentru un botez te poți limita la aperitiv, pește, fel principal și tort.

Un alt aspect pe care trebuie să îl stabilești este intervalul la care va fi servit fiecare fel. Cel mai mic interval recomandat între feluri este de o oră și jumătate. Cu toate acestea, ideal ar fi să optezi pentru 2 ore între feluri. Astfel, le dai șansa invitaților tăi să savureze fiecare fel de mâncare fără a ii grăbi.

Atunci când alegi ce să conțină fiecare fel, încearcă să menții un echilibru între produsele de origine animală și legume. Nu vrei ca mâncarea să le pice greu invitaților si trebuie sa existe variante pentru toate gusturile. Deși este de înțeles că îți dorești să mulțumești pe toată lumea, alege ceva care să fie și pe placul tău, desigur.

Nu uita și de invitații tăi vegetarieni, de cei care au o alergie alimentară sau cărora pur și simplu credința nu le permite să mănânce un anumit aliment. Pentru ei ar trebui să stabilești meniuri speciale.

In plus, ai grija ca locatia aleasa sa dispuna de bucatarie curata si de calitate si sa asigure o varietate larga de preparate, din care poti alege facil.

La Mogoșoaia Lake View, avem bucătărie proprie și o echipă de profesioniști pregătiți să satisfacă cele mai exigente gusturi. În plus, îți asigurăm degustarea meniului in avans evenimentului. Asta îți va da ocazia să aduci modificări dacă ceva nu este pe gustul tău.

Te așteptăm la Mogoșoaia Lake View să stabilim împreună meniul perfect pentru botez sau nunta ta.