Bugetul evenimentului

Bugetul evenimentului

Cand vine vorba de organizarea unui eveniment, fie ca vorbim de nunta, botez, aniversare, petrecere privata sau un eveniment de tip corporate, bugetul este esential. Este printre primele lucruri pe care ar trebui sa le stabilesti pentru ca de acesta depind toate deciziile ulterioare. Ce ar trebui sa faci pentru a construi un buget cat mai eficient?

  • Stabileste suma totala de care dispui pentru organizarea evenimentului.
  • Elaboreaza o lista cu serviciile si/sau produsele de care ai nevoie pentru organizarea evenimentului.
  • Documenteaza-te pentru fiecare serviciu / produs in parte cu privire la preturile generale practicate pe piata si stabileste in bugetul tau un interval de pret.
  • Ia in considerare faptul ca uneori preturile se schimba si in decurs de nunai cateva saptamani in functie de mai multi factori cum ar fi spre exemplu momentul din an sau cursul euro. Prin urmare, de la momentul realizarii bugetului pana la contractarea propriu-zisa costurile pot fi diferite. Ia-ti o marja de eroare asadar.
  • Atribuie un procent din bugetul general pentru cheltuieli neprevazute, mai ales daca trebuie sa lucrezi cu o suma fixa.
  • Construieste bugetul intr-un document Excel. Informatia va fi mai bine structurata intr-un tabel, iar functiile programului te vor ajuta la calcule.
  • Daca locatia de evenimente pe care ai ales-o asigura consultanta sau daca ai decis sa apelezi la un organizator de evenimente, acesta te poate ajuta cu sfaturi pentru construirea bugetului, cu atat mai mult cu cat cunoaste piata si furnizorii.

Daca ai stabilit bugetul, pentru locatie si nu numai, vino la Mogosoaia Lake View. Iti asiguram consultanta de specialitate si vei beneficia de parteneriatele noastre cu cei mai buni furnizori in domeniu. In plus, noi iti putem finanta visul. Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam pe marginea lacului, in vecinatatea de nord a capitalei!