Concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil incepand cu data de
1 iunie 2020 pentru bucuresteni si zona de nord a judetului Ilfov

Concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil incepand cu data de 1 iunie 2020 pentru bucuresteni si zona de nord a judetului Ilfov

Vacanta Culinara este numele restaurantului care dedica in fiecare zi o zona din meniul sau unei noi destinatii de calatorie. Inspirati de lipsa de mobilitate generata de pandemia cu care se confrunta intreaga lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare, sub numele sugestiv Vacanta Culinara.


Vacanta Culinara promite sa poarte clientii intr-o adevarata experienta gastronomica prin utilizarea unor retete originale din bucatariile traditionale ale celor mai ravnite destinatii de vacanta, dar mai ales prin abordarea unui nou specific in fiecare zi.


Clientii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internationale specifice unor destinatii renumite, pregatite dupa retete autentice.
Insa abordarea inedita survine din faptul ca Vacanta Culinara dedica fiecare zi unei noi destinatii si include in meniul sau preparate ce pot fi achizitionate in premiera locala si strict pe o perioada de 24 de ore.


“Astazi Armenia, maine Finlanda, poimaine Argentina…si astfel, intr-o singura luna, meniul Vacantei Culinare ofera clientilor gustul si savoarea a peste 30 de tari”, a mentionat Dana Petrea, cea care a initiat noul concept de restaurant cu livrare.


Retetele care stau la baza meniului Vacanta Culinara au fost documentate si colectionate din bucatarii traditionale frecventate pe decursul a mai multor ani de testare. Selectia preparatelor incluse in meniul noului restaurant a avut la baza recunoasterea preparatelor drept unele traditionale pentru regiunile din care provin si aprecierea internationala a calitatilor culinare pe care acestea le prezinta.


“Sub deviza Livram gust de vacanta, ne-am propus sa dezvaluim clientilor nostri o noua traditie
culinara in fiecare zi si mai ales sa aducem la indemana publicului larg experiente de calatorie care incanta gusturile, amintiri din vacante si, de ce nu, inspiratie de calatorie pentru viitor ”, a adaugat Dana Petrea, actionar al businessului.


Preturile preparatelor Vacanta Culinara incep de la 7 lei si urca pana la 60 de lei, in timp ce un meniu format din supa, fel principal si garnitura, toate aferente unei destinatii de vacanta, costa 49 de lei.


Preparatele pot fi comandate online, la adresa www.vacantaculinara.ro sau telefonic la numarul
0749.899.998.

Incepand cu luna iunie a anului curent, meniul international propus prin conceptul Vacanta Culinara va putea fi regasit si degustat si la terasa locatiei de evenimente Mogosoaia Lake View, dispusa pe marginea lacului Mogosoaia, la limita de nord a capitalei. Gradina ce deserveste pe post de terasa servirea preparatelor Vacantei Culinare se remarca printr-o zona verde de peste 1000 metri patrati, in care vor fi amenajate strict 15 mese pentru a asigura clientilor spatiu dedicat exclusivist, la cele mai inalte standarde de siguranta si confort. Suplimentar, 6 pontoane la lac, complet delimitate vor putea fi accesate de catre clientii care prefera vecinatatea directa a apei.