Cum alegi locatia potrivita evenimentului tau?

Cum alegi locatia potrivita evenimentului tau?

Alegerea locatiei reprezinta unul dintre primii pasi in organizarea evenimentului vostru, fie ca planificati mult visata nunta, botezul impecabil pentru copil, o aniversare speciala sau o conferinta de tip business impecabila.

Selectia va influenta ulterior tiparul evenimentului, activitatile incadrabile si eventualele limitari de capacitate. Asadar atentia ta trebuie indreptata catre elementele ce va definesc evenimentul.

Care este numarul de participanti estimat? Cum va imaginati organizarea salii? Cu ce arhitectura si detalii decorative rezonati cel mai bine? Exista flexibilitate cromatica? Locatia ofera bucatarie proprie pentru ca mancarea sa fie proaspat servita? Exista spatii destinate fumatorilor? Si mai ales doriti o locatie cu gradina, verdeata, ferita de traficul orasului? Aveti afinitati pentru o locatie pe malul lacului? Exista parcare proprie sau invecinata?

Toate aceste aspecte trebuie confirmate pentru a putea planifica evenimentul ideal.

De aceea am ales locatia Mogosoaia Lake View privind din perspectiva clientului. Trei sali moderne si rafinate va astepta pe malul lacului Mogosoaia. Cu priveliste dedicata fiecarui eveniment, cu spatiu verde amenajat cu gust si delimitat de aglomeratia urbana. La numai 1 kilometru de Bucuresti.

Capacitati diversificate ale salilor, bucatarie la cele mai inalte standarde - sunt doar cateva avantaje la Mogosoaia Lake View. Pentru ca va doriti o locatie speciala si la indemana.

Va asteptam la tur dedicat!