Cum să intregrezi culoarea anului 2020 în evenimentul tau

Cum să intregrezi culoarea anului 2020 în evenimentul tau

Institutul Pantone a anuntat recent culoarea anului 2020 - PANTONE 19-4052 Classic Blue. Aceasta, dupa cum precizeaza si Pantone, este o culoare eleganta, simpla, care duce cu gandul la cerul noptii inainte de rasarit si care inspira calm.

Daca esti pasionata de trenduri si daca nuanta de anul acesta este printre preferatele tale, poti alege sa o integrezi in evenimentul tau. Cum? Avem cateva sugestii.

  • Aranjamente florale - este adevarat ca in natura nu exista prea multe specii de flori albastre, dar tehnologia a evoluat. In prezent, se gasesc inclusiv trandafiri albastri asa ca ai de unde alege.
  • Servete sau fata de masa - ideal ar fi sa alegi culori diferite pentru servete si fata de masa. Incearca sa creezi un efect contrastant sau complementar. Poti opta, spre exemplu, pentru fata de masa alba si servet albastru.
  • Decor - in cazul decorului, posibilitatile sunt multiple, de la baloane albastre pentru botez sau aniversari, pana la lumanari, funde, voal albastru pentru scaune, detalii sau felinare daca locatia ta are si un spatiu exterior.
  • Print - include nuanta anului in grafica elementelor de print cum ar fi invitatiile, meniurile, place cards sau numarul de masa.
  • Something blue - in ultimii ani, a ajuns si la noi obiceiul ca mireasa sa poarte ceva albastru in ziua nuntii. Acest obicei a pornit de la englezi si are ca scop protectia de deochi dar, in acelasi timp, albastru semnifica dragoste, puritate si loialitate. Poti alege un accesoriu de par, jartiera, bijuterii cu pietre albastre sau poti adauga in buchetul tau si al domnisoarelor de onoare cateva flori albastre.

In final, sfatul nostru este sa punctezi culoarea anului prin mici detalii pentru a nu obtine un efect prea uniform, incarcat sau plictisitor.

Te asteptam la Mogosoaia Lake View, una dintre cele mai frumoase locatii de evenimente, pe marginea lacului, cu sfaturi si consultanta inclusa.