DJ sau band?

DJ sau band?

Fie ca iti organizezi nunta, botezul sau o aniversare, ori ai ca responsabilitate un eveniment corporate, muzica este foarte importanta pentru ca invitatii tai sa se simta bine. Astfel, trebuie sa stii ca vei avea de ales intre DJ sau un band/solist cu muzica live. Sau poate amandoua daca bugetul va permite. Parerile sunt impartite cand vine vorba de care ar fi alegerea mai buna. Noi iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute sa iei o decizie informata:

  • Bugetul este un factor determinant. Un band, mai ales daca este foarte cunoscut, va costa mult mai mult decat un DJ. Daca insa bugetul iti permite, poti opta si pentru DJ si pentru band. Va fi un plus pentru evenimentul tau.
  • Deoarece sunt foarte solicitati si uneori pot avea programari si pe un an, doi inainte, ar trebui sa incepi cautarile cat mai devreme. Exista riscul sa nu gasesti pentru data evenimentului tau DJ-ul sau band-ul pe care ti-l doresti. Asa ca nu amana prea mult cautarile.
  • Genurile muzicale. Gandeste-te ce fel de muzica iti doresti la evenimentul tau. Un DJ are avantajul ca poate pune orice gen de muzica. Band-urile si solistii pot la randuo lor interpreta melodii din afara repertoriului lor dar, din diferite motive, se poate sa nu abordeze un anumit gen muzical. Acestea sunt detalii pe care ar trebui sa le stabilesti de la inceput, orice varianta ai alege.
  • Anumite formatii de muzica live au propriul DJ cu care lucreaza si poti accesa pachetul compus din cele doua servicii la un pret promotional.
  • E important sa discuti din start ce intra in pretul pachetului. Unele oferte includ scena si lumini in costul prestatiei.
  • Tipul evenimentului. Tipul evenimentului ar trebui sa aiba un rol in alegerea ta. Spre exemplu, daca organizezi o nunta traditionala, ar fi mai potrivit sa optezi pentru muzica live sau chiar pentru un interpret de muzica populara.
  • Invitatii. In final, gandeste-te si la gusturile invitatilor tai. Poti chiar sa le ceri parerea celor importanti tie, sa ii intrebi ce fel de muzica ar prefera.

Te asteptam la Mogosoaia Lake View cu mai multe sfaturi si sugestii. In plus, pentru evenimentele organizate la noi, putem intermedia serviciile unui DJ, unui band cu muzica live si nu numai. Pentru detalii, ne poti scrie la [email protected].