Evenimente iarna?

Evenimente iarna?

Poate ca v-ati intrebat daca este oportun sa organizati un eveniment, fie el nunta, botez sau petrecere privata, in lunile de iarna.

Ei bine, daca ar fi sa luam in calcul atat avantajele cat si dezavantajele, raspunsul ar trebui sa fie DA!

Dezavantajul major al perioadelor de iarna il reprezinta vremea. De cele mai multe ori frigul sau zapada sunt un obstacol in realizarea evenimentului perfect. Asta nu inseamna insa ca acest lucru nu poate fi compensat prin alte facilitati. Ganditi-va la un eveniment in cea mai calduroasa zi din an. Oarecum la fel de nepotrivit.

Revenind la zilele de iarna, principalul avantaj il reprezinta disponibiliatatea locatiilor. Majoritatea acestora au datele libere astfel incat sa iti poti organiza evenimentul exact in ziua dorita.

Frigul este un avantaj si in ceea ce priveste petrecerea. La multe evenimente, in zilele calduroase aproape jumatate dintre invitati ies afara pentru a fuma, lucru deloc placut pentru organizatori. Mai mult, grija avuta in zilele calduroase in ceea ce priveste vremea, sa nu ploua sa sa nu fie furtuna, dispare deoarece in perioadele de iarna evenimentele au loc in interior.

De asemenea daca ar fi sa ne gandim la toate celelalte servicii necesare pentru un eveniment, acestea sunt mai ieftine si disponibile in perioada de iarna. Fie ca vorbim de fotograf, formatie, aranjamente etc., toate acestea pot reprezenta un punct forte.

Mai mult, oportunitatile foto sunt mult mai numeroase in perioada iernii. Ganditi-va la un eveniment iesit din comun, altceva decat ceea ce vedeti in fiecare zi. Daca vreti ca petrecerea sa ramana pozitiv in gandurile tuturor, atunci iarna este perioada in care sa o organizati.

La evenimentele formale, la care costumul este obligatoriu, perioadele friguroase pot constitui un avantaj. Imaginati-va un eveniment, intr-o zi torida, la care invitatii imbracati in costum doreau sa se distreze. Cat de neconfortabil erau si cat de bine s-ar simti in perioada iernii.

Nu in ultimul rand, sarbatorile de iarna, prin atmosfera lor pot aduce mult mai multa intimitate tuturor evenimentelor din acea perioada. De aceea evenimentele din iarna pot fi mult mai romantice.

Daca inca nu te-ai hotarat cand sa-ti organizezi evenimentul tau unic pe malul lacului, unul dintre consultantii Mogosoaia Lake View iti sta la dispozitie pentru a te indruma.