Event Planner pentru nunta sau botez? Avantaje si sfaturi

Event Planner pentru nunta sau botez? Avantaje si sfaturi

Te pregatesti pentru un eveniment special in viata ta? Te gandesti cum o sa te descurci? Ai luat in considerare sa apelezi la un event planner, dar poate apropiatii ti-au spus poate ca este un moft sau o risipa de resurse? Haide sa vedem care ar fi avantajele pe care le ofera un event planner!

  • In general, viitoarele mirese sau mamici se ocupa de evenimentele precum nuntile si botezurile. Dar ele au in plus griji cotidiene, responsabilitati si job-uri. Organizarea unui eveniment de calitate necesita alocare de timp, pe care de multe ori acestea nu il au. Aici intervine event planner-ul care le elibereaza de aceasta grija.
  • Stres limitat. O nunta sau un botez sunt printre cele mai frumoase momente din viata cuiva. Un event planner este necesar pentru ca detaliile ce tin de organizare pot diminua din aceasta bucurie si pot deveni o sursa de stres si nervozitate de evitat, mai ales daca vorbim de o viitoare mamica.
  • Experienta. Experienta unui event planner este foarte importanta pentru ca simplifica procesul de planificare si organizare.
  • Un event planner cunoaste deja cei mai buni furnizori care sa indeplineasca cerintele pentru evenimentul tau. in plus, are avantajul ca poate sa negocieze pentru tine cele mai bune solutii in baza colaborarilor anterioare si a cunostintelor in domeniu. Per total bugetul total se va reduce chiar daca va include si costurile event plannerului.
  • Ziua cea mare. Event planner-ul controleaza tot ce se intampla in ziua evenimentului. Astfel, tu poti sa stai linistita si sa te bucuri de ziua cea mare, nu vei rata nimic.

In continuare, iti oferim si cateva sfaturi pentru ca experienta ta cu event planner-ul sa fie cat mai productiva si placuta:

 
  • Stabiliti de comun acord termene limita. Desi este firesc sa apara situatii neprevazute de ambele parti, incercati sa le respectati de ambele parti pentru ca evenimentul tau sa iasa asa cum ti l-ai dorit.
  • Nu lasa pe ultimul moment cerintele pentru eveniment. Daca vrei sa modifici ceva in apropierea evenimentului, exista riscul ca acest lucru sa nu fie posibil din motive obiective ce nu tin de event planner. Asadar comunica totul catre acesta cat mai din timp.
  • Feedback-ul este important. Daca simti ca directia in care merge event planner-ul nu coincide cu viziunea ta, spune-i cat mai curand. Va fi in beneficiul amandurora.
  • Nu in ultimul rand, incearca sa ai rabdare. Un event planner are alocati mai multi clienti, fiecare avand la fel ca tine nevoi, intrebari si cerinte.

La Mogosoaia Lake View serviciile event planner-ului sunt gratuite pentru clintii nostri, astfel incat tu sa ai parte de evenimentul pe care l-ai visat.