Nunta sau botezul de vineri

Nunta sau botezul de vineri

Evenimentele private de tip nunta si botez organizate vinerea sunt tot mai des intalnite.

Motivele principale tin de disponibilitatea locatiilor foarte cautate si mai ales de dispozitia invitatilor.

Cu totii stim ca obiceiul pentru organizarea nuntii are in prim plan zilele de sambata si duminica. Insa care sunt avantajele zilei de vineri comparativ duminicii?

Cel mai important - posibilitatea invitatilor si organizatorilor de a petrece pana tarziu in noapte sau chiar catre dimineata. Pentru ca urmatoarea zi - sambata - este una libera.

In al doilea rand preturile si disponibilitatea locatiilor foarte bune de evenimente. Sansele sunt mult mai mari sa identifici o data de vineri disponibila, iar preturile practicate sunt in general sub nivelul celor de weekend. Asadar castigati din mai multe puncte de vedere vinerea!

Cum suplinim sau cum rezolvam minusurile zilei de vineri? Simplu:
Meniul putinelor persoane care tin post vinerea va fi usor rezolvat de o locatie buna, cu bucatarie proprie, printr-o varianta vegetariana. Soia, tofu, naut, nuci - alimente bogate in proteine care pot fi gatite si asociate in nenumarate modalitati.

Oficierea slujbei religioase o puteti realiza in weekendul precedent in cerc restrans de invitati ori in familie sau prin obtinerea derogarii de la preot pentru ziua de vineri.

Si nu in ultimul rand parerile persoanelor mai in varsta despre ziua de vineri si post - le explicati ca este petrecerea voastra si credinta nu se probeaza prin ziua evenimentului mult visat.

Va asteptam la locatia de evenimente Mogosoaia Lake View cu oferte speciale si detalii de organizare unice pentru nunti si botezuri pe marginea lacului si in zile de vineri!