Pe cine inviti la nunta sau la botez

Pe cine inviti la nunta sau la botez

Poate unul dintre cele mai importante detalii de stabilit cand vine vorba de organizarea unei nunti sau a unui botez este pe cine inviti la eveniment. Din aceasta alegere vor decurge toate celelalte. Știm ca va fi greu sa decideti pe cine sa invitati și pe cine nu, ca vor exista solicitari și presiuni din partea ambelor familii, așa ca venim cu o serie de sfaturi menite sa simplifice acest proces.

  • Discutati și decideti impreuna daca vreti un eveniment restrans sau cu un numar mare de invitati. Conteaza foarte mult sa hotarati acest detaliu de comun acord.
  • Stabiliti care este suma maxima pe care sunteti dispuși și va permiteti sa o cheltuiti pentru eveniment. Bugetul va determina inevitabil și numarul de invitati.
  • Daca va doriti neaparat o anumita locatie de evenimente, interesati-va care este capacitatea minima și maxima a salilor.
  • Ganditi-va ca, daca veti invita mai multe persoane din afara localitatii unde se desfașoara evenimentul, va trebui sa va asigurati ca aceștia au cazare in proximitate.
  • Faceti o ședinta de familie cu parintii voștri. Intrebati-i pe cine din ambele familii vor sa invite. Daca numarul e prea mare sau daca sunt anumite persoane pe care din diferite motive nu vi le doriti la eveniment, explicati-le ca deși parerea lor este foarte importanta, este evenimentul vostru și compromisuri trebuie facute de ambele parti.
  • Exista ideea ca sunt anumite persoane pe care trebuie sa le invitati, fie ca vreti sau nu - așa numitele „obligatii”. Noi va incurajam sa faceti ce simtiti. Daca exista persoane pe care credeti ca trebuie sa le invitati din obligatie, dar pe care nu le vreti totuși prezente, ascultati-va instinctul. Pana la urma este un moment unic in viata voastra pe care ar trebui sa il traiti alaturi de persoanele pe care le indragiti.
  • Nu in ultimul rand, solicitati in invitatii RSPV și acordati și un termen limita in acest sens pentru a avea un numar final de invitati. Veti avea nevoie de el pentru mai multi furnizori, dar mai ales in discutia cu locatia de evenimente.
  • Aveti in vedere faptul ca o medie uzuala de participanti este de aproximativ 80% din totalul invitatilor.

Odata finalizata lista de invitati, va așteptam la Mogoșoaia Lake View, unele dintre cele mai frumoase saloane de evenimente pe marginea lacului, sa organizam impreuna nunta sau botezul vostru de poveste.