Petrecerea de majorat. Acasa sau intr-o locatie de evenimente?

Petrecerea de majorat. Acasa sau intr-o locatie de evenimente?

Majoratul este unul dintre cele mai importante momente din viata copilului tau. Odata cu implinirea varstei de 18 ani acesta devine in mod oficial si legal adult cu tot ceea ce decurge din aceasta. Astfel, momentul este unul special si trebuie marcat pe masura. Pe langa cadoul pe care i-l veti pregati, in mod cert isi va dori si o petrecere de majorat. Probabil deja te gandesti unde ar fi mai bine sa organizati petrecerea. E adevarat ca acasa este un mediu mai controlat, dar iti vom argumenta in continuare de ce o locatie de evenimente este mai potrivita.

Organizare

Organizarea unei petreceri, chiar si a uneia de majorat, necesita alocare de timp, resurse, si energie. Sunt multe detalii care trebui luate in considerare. Avantajul unei locatii de evenimente este ca nu trebuie sa iti faci griji pentru aceste lucruri. Nu trebuie sa te preocupi unde pui tortul daca ajunge cu o zi inainte de eveniment, daca frigiderul este suficient de mare pentru toata mancarea sau cate sticle de racoritoare trebuie sa cumperi pentru un anumit numar de invitati.

Spatiu

Spatiu este un detaliu foarte important. Oricat de mare ai avea casa sau apartamentul, nu va fi suficient pentru cateva zeci de invitati. Copiii vor fi inghesuiti, nu vor avea loc sa danseze si sa socializeze si vor aparea frustrari si nemultumiri.

Meniu

Te-ai gandit probabil cat iti va lua sa gatesti pentru atatia invitati. Probabil nu ai nici timpul necesar si nici nu iti doresti sa petreci zile intregi in bucatarie. O locatie de evenimente, mai ales daca are bucatarie proprie, va rezolva si acest aspect pentru tine.

Muzica

Muzica este esentiala pentru succesul unei petreceri, mai ales cand vorbim de o petrecere la care vor participa in mare parte adolescenti. Intr-o locatie de evenimente se poate asculta orice gen de muzica, la orice volum, la orice ora, fara plangeri din partea vecinilor. Acustica unei sali de evenimente reprezinta un alt plus la acest capitol.

Parcare

Pare un detaliu minor, dar parcarea este importanta. O parte din invitati vor veni cu masina sau vor fi adusi de parinti cu masina. Oricat de mare ai avea curtea, vor fi prea multe masini. Invitatii vor parca pe strada, generand alte nemultumiri si plangeri din partea vecinilor. Daca locuiesti la bloc, situatia va fi cu atat mai complicata.

Curatenia

Pentru un asemenea eveniment este necesar sa faci curatenie inainte, dar mai ales dupa. Si in mod cert nu va fi facil. Scuteste-te de acest chin si de stresul curatat de faptul ca trebuie sa strangi dupa invitati. La o locatie de evenimente nu ai batai de cap. In plus, acasa probabil va trebui sa aduci si modificari de pozitionare a mobilierului pentru a crea spatiu suplimentar, ceea ce iti da aditional de lucru.

Toate adunate, cel mai probabil este mai rentabil sa organizezi majoratul la sala de evenimente. In mod cert este mai confortabil si mai spectaculos.

Te asteptam la Mogosoaia Lake View sa organizam impreuna petrecerea de majorat asa cum a visat-o copilul tau. Si daca inca nu te-am convins, trebuie sa precizam ca nu vei plati chirie pentru sala, meniul este configurabil, iar consultanta unui organizator de evenimente este asigurata gratuit de catre noi. Saloanele noastre de evenimente dispun de gradina cu iesire la lac.