Siguranta locatiei de evenimente

Siguranta locatiei de evenimente

Poate ca nu este primul lucru la care te gandesti atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment, indiferent de tipul acestuia (nunta, botez, petrecere corporate sau privata), dar siguranta locatiei este foarte importanta. Sunt cateva aspecte ce tin de siguranta pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vei alege locatia pentru evenimentul tau. Care sunt acestea?

  • O problema pe care o au multe locatii este lipsa autorizatiei ISU. Aceasta autorizatie asigura gestionarea cat mai eficienta a unei situatii de urgenta, minimizand pe cat posibil riscurile. Verifica daca locatia de evenimente pe care o alegi are o astfel de autorizatie. In Romania locatiile nu au obligatia de a functiona cu autorizatie ISU pentru ca isi pot desfasura activitatea si pe proprie raspundere. Insa vei fi mult mai in siguranta intr-o locatie care intruneste toate normele ISU.
  • Atunci cand vei viziona locatia, fii atent/a la detalii precum numarul de iesiri de siguranta, daca sunt usor accesibile, etc. In plus, asigura-te ca exista hidranti si stingatoare si alarme pentru incendiu, bazin de apa pentru urgente.
  • Exista alte 2 autorizatii esentiale pentru siguranta invitatilor/participantilor la eveniment: autorizatia de la Directia Sanitar Veterinara (DSV) si autorizatia de la Directia de Sanatate Publica (DSP). Existenta acestor autorizatii te asigura ca alimentele vor fi preparate in conditiile impuse de lege.
  • Pozitionarea locatiei este esentiala cand vine vorba de siguranta. Accesibilitatea, numarul de intrari si chiar proximitatea unor institutii abilitate precum politia ar simplifica solutionarea unei situatii de urgenta.
  • Nu in ultimul rand, un alt element important este existenta unei parcari pazite sau delimitate. Majoritatea oamenilor se deplaseaza cu o masina personala, asa ca o parcare pazita ii va face pe invitatii/participantii la eveniment sa se simta linistiti ca bunurile lor sunt in siguranta.

La Mogosoaia Lake View, la numai 1 kilometru distanta de capitala, luam foarte in serios siguranta clientilor nostri. Avem toate autorizatiile necesare si suntem pregatiti pentru situatii neprevazute. Astfel, te asteptam sa planificam si organizam cel mai frumos eveniment pe marginea lacului!