Stresul organizarii unui eveniment

Stresul organizarii unui eveniment

Organizarea unui eveniment, fie el nunta sau botez, presupune un nivel de stres pe care poate nu il constientizam initial. Responsabilitatile de zi cu zi, jobul, traficul, problemele cotidiene, toate sunt factori de stres. Cand la acestea se adauga si stresul organizarii unui eveniment atat de important, lucrurile se complica si pot aparea tensiuni in familie si intre parteneri. Ce poti face ca sa eviti pe cat posibil stresul in acest context? Noi avem cateva sugestii.

  • Banii sunt o sursa majora de stres. Creioneaza de la inceput un buget al evenimentului pentru a avea o imagine clara a necesarului de resurse financiare.
  • Opteaza pentru un organizator de evenimente. Acesta iti va simplifica si tie si partenerului viata. Tot procesul de planificare si organizare va fi semnificativ In plus, fiind specializat in domeniu va reduce costurile cu furnizorii de servicii si produse.
  • Nu te certa cu partenerul din cauza deciziilor pe care trebuie sa le luati. Daca simtiti ca presiunea a atins cote prea mari, faceti impreuna ceva care sa nu aiba legatura cu planificarea si organizarea evenimentului vostru. Vorbiti despre ce v-a suparat dupa ce v-ati calmat.
  • Daca familiile voastre intervin prea mult in organizare si asta iti produce un stres suplimentar, vorbeste deschis cu toata lumea si explica-le ca, desi apreciezi parerea lor, deciziile le luati voi doi.
  • Intelege ca nu poti controla tot, iar situatiile neprevazute sunt inevitabile. Te vei confrunta cu ele atunci cand te vei lovi de ele. Nu incepe sa iti creezi in minte tot felul de scenarii fataliste.
  • In final, nu pune presiune pe tine, nu te lasa cuprinsa de stres si anxietate. E firesc sa iti doresti ca totul sa fie perfect, dar gandeste-te ca ai facut tot ce tine de tine.

La Mogosoaia Lake View, noi finantam visele voastre astfel incat sa aveti o sursa de stres in minus – cheltuielile cu furnizorii inainte de eveniment. Te asteptam pe marginea lacului, la una dintre cele mai frumoase locatii de evenimente, sa organizam impreuna, fara stres, evenimentul vostru perfect.