Alegerea rochiei de mireasa

Alegerea rochiei de mireasa

Probabil orice femeie s-a gandit macar o data la momentul in care va deveni mireasa. Mai mult decat orice, cred ca toate ne-am imaginat macar o data cum am arata in rochia de mireasa, ce emotii ne-ar cuprinde, emotiile din ochii partenerului, parintilor, celor pe care ii iubim si ne iubesc.

Si iata ca momentul mult asteptat a sosit! Te pregatesti de nunta. Daca in cazul locatiei, meniului, invitatiilor si a celorlalte detalii decizia o iei impreuna cu partenerul, alegerea rochiei iti apartine doar tie. In ziua de azi, optiunile cu privire la furnizori, designeri, croieli, materiale, detalii precum perle, paiete, pietricele, broderii, matase sau dantela, voal, paleta de culori sunt numeroase. Cum faci sa sortezi acest amalgam si sa alegi rochia perfecta?

  • Este foarte important sa iti stabilesti un buget pe care sa incerci sa il respecti. Exista rochii superbe pentru toate bugetele. Trebuie doar sa ai rabdare sa cauti.
  • Desi alegerea ar trebui sa iti apartina, poti sa ceri sfatul mamei, prietenei cele mai bune, surorii sau oricarei femei din viata ta a carei opinie o pretuiesti. Iti poti rezerva o zi intreaga in care sa mergi cu ea/ele in cautarea si mai ales probarea de rochii.
  • Tematica nuntii. Tematica nuntii este importanta in alegerea rochiei. Daca vei avea o nunta in natura sau o ceremonie in aer liber, o rochie prea mulata sau grea iti va limita miscarile si te va incurca.
  • Silueta. Tine cont de forma siluetei tale si de croielile care te avantajeaza si te pun in valoare.
  • Preconceptii. Poate crezi ca numai un anumit tip de rochie ti s-ar potrivi. Incearca sa nu ai preconceptii si probeaza orice. S-ar putea sa ai surprize!
  • Asculta-ti instinctul. Desi poate ca suna a cliseu, cand vei gasi rochia perfecta si te vei privi in oglinda, o sa stii.
  • Daca iti place foarte mult o rochie atipica, poate intr-o culoare diferita sau poate intr-o croiala altfel decat "normele", nu te gandi la ce o sa creada ceilalti. Fa ce simti! Pana la urma este nunta ta.

Spor la cumparaturi! Iar daca nu ai ales inca locatia, te asteptam la Mogosoaia Lake View, una dintre cele mai frumoase locatii de evenimente la marginea Bucurestiului, pe malul apei.