Ce faci in saptamana nuntii?

Ce faci in saptamana nuntii?

Se apropie ziua cea mare? Ce vei face in ultimele zile inainte de nunta? Probabil te gandesti ca in saptamana nuntii ar trebui sa stabilesti ultimele detalii, sa rezolvi eventuale situatii neprevazute si sa te ocupi de rudele si prietenii veniti din afara localitatii pentru eveniment. Într-adevar, acestea sunt principalele lucruri de care te vei ocupa, dar noi venim si cu o serie de sfaturi pentru acea perioada.

  • Nu lasa sa se adune prea multe lucruri de rezolvat in ultimele zile, chiar daca par minore. Evita sa te epuizezi petrecand ultimele zile inainte de nunta alergand de la un furnizor la altul.
  • Nu te feri sa delegi sau sa ceri ajutor. Nu trebuie sa te ocupi tu de tot. Spre exemplu, poate lua altcineva marturiile, meniurile sau place cardurile de la furnizori. Exista detalii de care se pot ocupa si alte persoane.
  • Desi e firesc sa petreci timp cu persoanele care au venit in oras special pentru eveniment, nu este cazul sa te dedici lor 100%. Nu iti face griji, vor intelege.
  • Cu cateva zile inainte de nunta, ai putea sa pleci impreuna cu partenerul intr-o vacanta scurta pentru a va relaxa si a uita macar temporar de griji.
  • Rezerva-ti o zi la spa cu prietenele tale apropiate. Puteti opta pentru masaj relaxant, tratamente corporale, masti pentru ten sau pentru orice te-ar putea ajuta sa te destinzi si sa te simti si mai bine in pielea ta in ziua cea mare. Rasfata-te! Daca vrei sa te linistesti complet insa, mergi singura si relaxeaza-te!
  • Nu uita de tine si de nevoile tale primare. Nu neglija somnul si odihna, nu sari peste mese si bea suficienta apa. Par detalii minore, dar vor face diferenta.

Daca vrei sa ai parte de o nunta ca in povesti, sa primesti consultanta de specialitate si sa fii asistata pe tot parcursul organizarii nuntii de un profesionist, noi te asteptam pe marginea lacului, la Mogosoaia Lake View.