Coafura miresei

Coafura miresei

Ai ales rochia de mireasa, pantofii si toate accesoriile? Ce ar mai fi de stabilit pentru tinuta ta? Te-ai gandit cum o sa-ti coafezi parul? Cand vine vorba de coafura miresei, posibilitatile sunt nenumarate. Cum te decizi?

  • Prins sau lejer? Depinde de forma fetei si de accesoriile pe care vrei sa le adaugi coafurii. Spre exemplu, daca ai fata rotunda, te-ar avantaja mai mult o coafura care sa iti lase parul liber. Daca ai voal sau tiara, trebuie sa te gandesti cum le integrezi cat mai bine. In plus, e important sa fii obisnuita cu modul de purtat al parului pe care il alegi.
  • Daca rochia are foarte multe detalii, ideal ar fi sa nu adaugi in coafura prea multe elemente de tipul pietricele, perle, ace, agrafe, accesorii care sa iasa mult in evidenta.
  • In cazul in care vrei sa integrezi in coafura flori, gandeste-te cum o sa arate dupa cateva ore. Daca insa iti doresti foarte mult, exista varianta florilor criogenate, chiar daca sunt putin mai scumpe.
  • Nu scoate din calcul anumite coafuri doar pentru ca ai parul mai scurt. In ziua de azi exista foarte multe tipuri de mese si accesorii care sa te ajute sa obtii rezultatul dorit.
  • Daca ai deja o idee sau o poza, ia in considerare ca respectiva coafura, chiar daca va fi reprodusa in cel mai mic detaliu, la tine ar putea sa arate altfel sau e posibil sa nu ti se potriveasca.
  • Mergi la hairstylist-ul la care apelezi de obicei pentru ca iti cunoaste cel mai bine parul. Poti apela la cunostintele lui si ii poti cere sfatul, sugestii si indicatii.
  • Indiferent ce coafura alegi in final, "testeaz-o" inainte de eveniment pentru a vedea daca ti se potriveste, daca este realizabila cu tipul tau de par, daca iti place rezultatul. Mergi asadar neaparat la proba in avans nuntii.

Coafura o alegi tu, pentru locatie si toate celelalte detalii ce tin de organizarea nuntii te asteptam pe marginea lacului, la Mogosoaia Lake View.