Cum alegi inelul de logodna

Cum alegi inelul de logodna

Relatia voastra a evoluat si ati ajuns in punctul in care sunteti pregatiti sa va casatoriti? Vrei sa o ceri de sotie, dar inca nu stii ce inel sa alegi? Venim in ajutorul tau cu o serie de sfaturi.

  • inainte sa pleci in cautarea inelului, vorbeste cu mama sau cu prietena ei cea mai buna. S-ar putea sa le fi spus deja la ce fel de inel viseaza, sau cel putin te pot indruma in directia potrivita.
  • Uita-te la inelele pe care deja le are. Astfel, vei putea sa alegi marimea potrivita si, in acelasi timp, iti vei da seama ce fel de inele prefera. Fii atent la design, dimensiunea pietrelor, culori, tipul de metal. Foloseste o rigla pentru a masura diametrul interior al unui inel pe care il poarta de obicei pe degetul inelar sau o ata cu care masori lungimea cercului. Dimensiunea se calculeaza uzual in milimetri.
  • Atunci cand ii vei alege inelul, incearca sa tii cont de stilul ei. Gandeste-te ca il va purta toata viata. Indiferent de stil sau de personalitate, femeile sunt preocupate de modul in care se integreaza bijuteriile in tinutele lor.
  • Este adevarat ca cele mai populare inele sunt cele cu diamant, dar exista si alte pietre pretioase care pot reprezenta o alternativa. Poti opta pentru rubin, smarald, safir sau, de ce nu, pentru o varianta care sa aiba atat diamante, cat si alte pietre pretioase. Poate fi astfel si o varianta mai aparte de inel.
  • Fixeaza-ti un buget pe care apoi sa incerci sa il respecti. Este normal sa vrei ce e mai bun pentru ea, dar gandeste-te ca urmeaza si cererea in casatorie. Pentru a face acest moment de neuitat, vei avea nevoie de un buget
  • in final, asculta-ti instinctul cand alegi.

Dupa ce spune „DA”, va asteptam la Mogosoaia Lake View sa planificam evenimentul vostru special intr-o locatie de vis, langa Bucuresti, pe marginea lacului. Va punem la dispozitie saloane de evenimente cu arhitectura moderna si consultanta de specialitate.