Cununia religioasa in aer liber

Cununia religioasa in aer liber

Cununia religioasa este unul dintre cele mai importante si speciale momente ale nuntii, demne de impartasit cu familia si apropiatii. Este punctul de inceput al viitorului pe care il claditi ca familie. De aceea, pregatirile pe care le faceti pentru acest moment merita o atentie deosebita.

In majoritatea cazurilor, cununia religioasa are loc in biserica. Insa, daca nu aveti o biserica de care sa va simtiti legati sau pur si simplu vreti ceva cu adevarat special, atunci considerati posibilitatea organizarii cununiei religioase in aer liber. Sunt câteva lucruri pe care ar trebui sa le luati in vedere in acest caz.

  • Nu toti preotii sunt de acord cu organizarea cununiei religioase in afara bisericii. Trebuie sa va documentati din timp in acest sens. La Mogosoaia Lake View, colaboram cu preoti experimentati, care vor transforma cununia voastra religioasa in aer liber intr-un moment
  • Cununia religioasa in aer liber presupune costuri suplimentare pe care trebuie sa le luati in considerare de la inceput in bugetul de ansamblu al nuntii. Acestea sunt legate in special de amenajare. La Mogosoaia Lake View cununia in aer liber vine cu preturi permisive si vedere catre lac.
  • Ar fi ideal sa alegeti o locatie pentru petrecerea de nunta care sa aiba si spatiu exterior pretabil pentru o cununie in aer liber. Va veti scuti in acest mod de alte batai de cap si veti economisi timp pretios in ziua cea mare. Mogosoaia Lake View dispune de doua sali de evenimente si gradina cu iesire la lac, unde pot fi oficiate cununii religioase, cat si cununii civile.
  • Un astfel de moment are nevoie si de decor pe lânga scaune, covor rosu si altar. Puteti opta pentru piloni cu aranjamente florale sau pentru o arcada de flori in fata altarului. Posibilitatile sunt numeroase.
  • Daca intre cununie si petrecerea in sine sunt câteva ore, ar fi ideal sa le oferiti invitatilor la finalizarea ceremoniei gustari de tip finger food si bauturi racoritoare.
  • Fiind un moment intim, ar fi recomandat sa invitati doar persoanele apropiate. Beneficiul este ca in acest fel veti simplifica si aspectele ce tin de logistica si costuri.

Vino la Mogosoaia Lake View sa organizam impreuna cea mai frumoasa ceremonie religioasa in aer liber, intr-un cadru de poveste, pe marginea lacului! Iti vom oferi consultanta de specialitate si ne vom ocupa de toate detaliile.