Lenjeria de corp a miresei

Lenjeria de corp a miresei

Rochia de mireasa este printre primele si principalele subiecte abordate de catre viitoarele mirese atunci cand pregatesc marele eveniment. Insa extrem de importanta este si lenjeria intima care trebuie corect adaptata. Ce trebuie asadar sa aiba in vedere miresica? 

In primul rand sa nu uite ca ziua nuntii e diferita de noaptea nuntii. Asadar merita ca pentru aceasta ocazie speciala sa aiba in vedere doua seturi de lenjerie de corp. 

Lenjeria intima asortata rochiei de mireasa se achizitioneaza obligatoriu abia dupa ce rochia de mireasa este gata. Desuurile de mireasa trebuie adaptate decolteului, taieturilor, zonelor cu transparenta ale rochiei. Totodata trebuie considerata nuanta rochiei si forma acesteia. Pentru ca pe parcursul evenimentului lenjeria trebuie sa fie invizibila - adica sa nu aiba cute, barete in locuri nepotrivite, alta culoare decat cea a rochei - si mai ales este necesar sa fie extrem de comoda pentru ca mireasa sa poata petrece in voie.

Lenjeria intima pentru noaptea nuntii este cu totul alta poveste. Aici imaginatia si gama extrem de larga de produse existente in comert sunt singurele considerente. Alegeti-o pentru a o purta separat de rochia de mireasa si nu veti avea nicio constrangere. Trebuie avut in vedere si faptul ca in multe cazuri petrecerea nuntii continua pana dimineata, asa incat noaptea nuntii este de fapt intarziata pentru urmatoarea noapte.

Asadar spor la cumparaturi!