Petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor sau bachelorette party, cum este cunoscuta in cultura de origine, a fost initial pentru viitoarea mireasa un ritual de trecere de la viata de fata la casa parinteasca, la femeie si sotie care urmeaza sa-si intemeieze propriul camin. Acum este un prilej de celebrare a miresei, de relaxare cu prietenele apropiate inainte de marele eveniment.

In general, de petrecerea burlacitelor se ocupa domnisoarele de onoare. Insa daca ai ceva anume in minte, te poti implica in organizare sau le poti spune ce iti doresti. In plus, trebuie sa hotarasti de la inceput cu ele daca impartiti cheltuielile sau daca vrei sa platesti tu integral. Daca inca nu te-ai gandit ce sa faci sau inca nu ai nicio idee, noi avem cateva sugestii.

  • Petrecere in club. Este probabil una dintre cele mai populare alegeri. Daca vrei ceva mai animat, sa dansati si sa va distrati toata noaptea, poate fi alegerea perfecta si pentru tine. Puteti sa va faceti tricouri personalizate, sa va luati coronite. Exista numeroase site-uri cu recuzita pentru bachelorette party, asa ca aveti de unde alege.
  • Petrecere la piscina. Daca este vara, puteti sa organizati o petrecere la piscina. Sunt numeroase locatii atat in Bucuresti, cat si la periferie de unde puteti alege. Va fi o buna ocazie sa te si bronzezi. Rochia de mireasa va contrasta frumos cu un bronz
  • Daca nu vrei sa faci o petrecere mare sau pur si simplu nu simti nevoia de ceva spectaculos, poti sa iti scoti prietenele la brunch. Exista in oras cateva restaurante la inaltime, cu vederi spectaculoase unde va puteti delecta.
  • Spa day. Daca petrecerile in club nu sunt genul tau, o zi la spa cu cele mai bune prietene poate fi o varianta mai potrivita. Avantajul este ca te poti relaxa si poti face niste sedinte de cosmetica inainte de ziua cea mare.
  • Mini-vacanta sau city break. Daca aveti un loc preferat unde mergeti in vacanta si daca bugetul va permite, puteti sa plecati intr-un weekend doar voi, fetele. Din nou, este o buna oportunitate sa scapi de stresul de dinaintea evenimentului.

Indiferent ce vei alege, noi iti uram petrecere frumoasa! Iar entru ziua cea mare, te asteptam pe marginea lacului, la Mogosoaia Lake View!