Responsabilitatile domnisoarelor de onoare

Responsabilitatile domnisoarelor de onoare

Domnisoarele de onoare au un rol esential in ziua cea mare, dar si in perioada de planificare si organizare a nuntii. Ele sunt un real sprijin pentru mireasa si sunt alese de obicei din randul prietenelor sale sau sunt surori, verisoare, alte rude de care aceasta se simte mai apropiata. Dar care ar trebui sa fie responsabilitatile domnisoarelor de onoare?

  • Ajuta mireasa in procesul de organizare a nuntii. Se pot ocupa de detaliile mai marunte care nu necesita prezenta mirilor, pot insoti mireasa atunci cand mirele nu poate din diverse motive si, poate cel mai important, o ajuta pe mireasa cu sfaturi pentru a isi alege rochia, accesoriile si nu numai.
  • Petrecerea burlacitelor este un obicei imprumutat din cultura vestica. Petrecerea burlacitelor ar trebui sa fie responsabilitatea domnisoarelor de onoare. Ele aleg de obicei locul petrecerii si se ocupa de planificare si organizare pentru a scuti mireasa de o responsabilitate suplimentara si eventual chiar pentru a ii face o surpriza.
  • Domnisoarele de onoare ajuta mireasa sa se pregateasca. Merg cu ea la coafor, la cosmetica, la machiaj, o ajuta sa se imbrace si o asista cu tot ce este necesar in procesul de pregatire.
  • Invitatii sunt intampinati la petrecerea de nunta de miri, nasi si socri. Daca nu exista hostesse, este datoria domnisoarelor de onoare sa preia apoi invitatii si sa ii indrume la locurile lor la mese.
  • Nu in ultimul rand, domnisoarele de onoare ajuta mireasa pe tot parcursul evenimentului. Ele reprezinta un sprijin emotional, dar nu numai. Pe parcursul unui eveniment pot aparea situatii neprevazute pe care domnisoarele de onoare le pot solutiona pentru mireasa.

Ia-ti domnisoarele de onoare si haideti la Mogosoaia Lake View - una dintre cele mai frumoase locatii de evenimente de la marginea orasului Bucuresti, pe marginea lacului Mogosoaia si vizavi de Palat!