Timeline pentru ziua nuntii

Timeline pentru ziua nuntii

Ziua nuntii va fi, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase momente din viata voastra. Dar, in acelasi timp, va fi si o zi foarte agitata si incarcata. La final, poate ca unele momente vor fi in ceata pentru voi. Desi nu veti putea controla fiecare moment, iar pe parcurs vor aparea situatii neprevazute, va puteti construi din timp un timeline. Ideal ar fi sa apelati la organizatorul de evenimente, daca aveti unul, dar puteti sa il construiti si singuri. Va prezentam cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare in acest sens:

  • Atribuiti fiecarui moment un interval orar pe care sa incercati apoi sa il respectati.
  • Luati in considerare si traficul cand stabiliti orele pentru pregatiri, ceremonie, sedinta foto, petrecere. Asigurati-va o marja de rezerva pentru a fi singuri ca veti ajunge la momentul stabilit in fiecare loc.
  • Nu lasati un interval foarte mare intre ceremonie si petrecere, mai ales daca aveti invitati din afara localitatii. O mica pauza este necesara, dar nu ar trebui sa fie totusi de cateva ore pentru ca oamenii nu vor avea ce sa faca in acest timp.
  • Includeti in timeline-ul principal un plan pentru momentele de la petrecere pe care sa il stabiliti din timp cu furnizorii de In plus, hotarati cu locatia orele la care se vir servi felurule de mancare si tortul.
  • Informati-va la ce ore vor veni in ziua nuntii toti furnizorii si discutati cu ei daca vreti sa modificati ceva. Acest detaliu este important spre exemplu daca vreti sa faceti poze la locatie si decorul inca nu a ajuns, sau pentru stabilirea orei de inceput a petrecerii, dar nu numai.

Un timeline bine stabilit va diminua din stresul acelei zile si va va permite sa va relaxati si sa va bucurati de nunta. Cum spuneam, vor exista si lucruri pe care nu le veti putea controla, dar este firesc.

Pentru locatie va asteptam la Mogosoaia Lake View. Impreuna vom stabili toate aceste detalii, iar event managerul nostru va va ajuta sa construiti timeline-ul optim voua.