Trendurile anului 2018 in materie de nunti

Trendurile anului 2018 in materie de nunti

Stim cu totii cat de important este ca nunta sa fie asa cum ai visat-o, dar in paralel sa se simta bine toti invitatii vostri. In mod cert si acestia au propriile asteptari asa ca haideti sa vedem cu ce ii vom intampina in materie de nunta pentru anul 2018!

1. Distractie pentru toata lumea

Cauta sa identifici arii de interes pentru toate categoriile de varsta - copii si adulti. Locatiile de nunta cu zona exterioara dedicata sau gradina proprie sunt in mod cert o alegere optima pentru ca poti incadra spatii de joaca pentru copii fara sa iti afecteze decorul. Totodata, zona foto in natura va fi apreciata si de invitatii mai varstnici. Adultii fumatori vor fi incantati de spatiul disponibil. Iar cei mai fericiti raman parintii participanti la nunta pentru ca se pot bucura de eveniment fara ca micutii lor sa se plictiseasca. Mizeaza asadar pe o zona de joaca inchiriabila - gonflabile, trambuline sau chiar animatori, vor fi elemente de senzatie pentru copiii participanti.

Daca ai norocul sa organizezi nunta la o locatie pe malul apei, fa efortul de a inchiria barcute sau un vaporas pentru invitati. Va fi memorabil!

2. Buchetul de mireasa

Anul acesta tendintele internationale mizeaza pe buchete salbatice, oragnizate nestudiat, natural. Dar cine nu apreciaza pana la urma simplitatea si farmecul natural al florilor proaspete, neinghesuite intr-un buchet clasic?

3. Florile, lumanarile si culorile

Culorile puternice, crude au revenit in tendinte. Alege culori marcante pentru ca vor scoate din anonimat orice sala de evenimente si vor arata minunat intr-un cadru natural, cu verdeata si poate chiar pe malul apei pentru o nota fresh. Pigmentii puternici se utilizeaza si pentru lumanarile ce insotesc aranjamentele florale si aduc un efect imediat si de impact.

4. Aranjamentele exterioare naturale si barurile vii

Ai identificat o locatie in natura, cu gradina sau cu iesire la apa? Ideal. Pentru ca va fi facil sa o decorezi cu elemente vizuale florale si poate chiar cu un bar de bauturi sau de limonada tapat cu verdeata - efect garantat!

5. Texturile

Anul acesta sunt in mare voga materialele texturate - fete de masa cu detalii, servetele cu model sau aranjamente pentru scaune imprimate rafinat. Oricare dintre ele vor adauga o nota de eleganta si vor inobila locatia de evenimente autentic.

6. Plante naturale ca delimitatoare

Vrei sa marchezi anumite zone in cadrul evenimentului? Masa mirilor, ringul, zona de joaca pentru copii, culoarul de trecere sau alte arii preferate? Plantele naturale in ghivece elegante sau retro sunt anul acesta si probabil si in anii ce vor urma solutia recomandata de cei mai renumiti wedding planneri.

6. After party

Tot mai mult accent se va pune in 2018 pe petrecerea after party. Ce inseamna asta? Faptul ca la o anumita ora tarzie in noapte invitatii si miri se schimba in tinute comode iar distractia continua intr-un ritm alert.

Planificati fara ezitare aceste momente pentru ca sunt cele mai amuzante si mai relaxante pentru miri. Ai parte de o locatie cu gradina - mutati-va afara intr-o noapte calduroasa si nu uitati ca petrecerea voasta este unica.

7. Domnisoarele de onoare

Daca anii trecuti alaiul domnisoarelor de onoare era unul cat mai vast, tendintele au adus 2018 catre zona simplitatii si a relatiilor extrem de apropate. Asadar una - doua domnisoare de onoare: sora, verisoara sau cele mai bune prietene, va reprezenta must have-ul acestui sezon.

La finalul zilei nu uitati ca nunta trebuie sa fie ceea ce visati voi. Asadar utilizati cateva tendinte in planificare si incadrati-le in mult visatul eveniment!